Seiko horloges

Seiko horloges

Seiko horloges zijn wereldberoemd om geraffineerde design en technologieën. Het bedrijf is in 1881 opgericht door Kintaro Hattori. Het was zijn ambitie om grote veranderingen in de horlogewereld toe te passen. Hij slaagde hierin en opende de eerste Seiko fabriek. Al sinds het begin worden alle onderdelen zelf gemaakt. De achterkleinzoon van Kintaro Hattori staat nu aan het roer van Seiko en zet deze traditie voort.

Seiko horloges bestellen in de webshop

Voor Seiko horloges kunt u terecht bij Juwelier Goudsmid Rijken in Breda. Niet alleen vindt u in onze winkel een uitgebreide collectie Seiko horloges voor zowel dames als heren, ook in onze webshop kunt u horloges van dit merk bestellen. In onze webshop vindt u een groot aantal Seiko horloges. Met metalen of leren bandjes, met een ronde of rechthoekige kast, wat u ook zoekt in een Seiko horloge, u vindt het in onze webshop. U vindt hier al een Seiko horloge vanaf 129 euro.

Kosteloos retourneren

U kunt uw Seiko horloges eenvoudig en snel bestellen via de webshop. Betalen kan veilig met iDeal en bestellingen vanaf 60 euro worden gratis verzonden. Bevalt uw horloge toch niet? Dan kunt u hem kosteloos retour sturen. Natuurlijk ontvangt u dezelfde service als in onze winkel.

 

In onze webshop vindt u ook de trendy sieraden van Zinzi. U kunt eenvoudig en veilig de mooiste hangers, armbanden, oorbellen, bedels en colliers van dit merk bestellen in onze webshop.
Heeft u nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen.