Horloge reparatie

Horloge reparatie

Voor uw horloge reparatie kunt u terecht bij Juwelier Goudsmid Rijken. Staat uw horloge stil? Grote kans dat de batterij moet worden vervangen. Wij kunnen de batterijtjes van vrijwel alle horloges voor u vervangen. Ook voor het verwijderen van schakels en het repareren van uw horlogebandje kunt u bij ons terecht. Andere horloge reparaties zullen wij ook voor u uitvoeren. Onze professioneel opgeleide goudsmid zal hier voor u naar kijken.

Verschillende nieuwe horloges

Is het niet mogelijk om uw horloge nog te repareren of zijn de kosten hiervoor te hoog? U vindt bij ons een grote collectie dames- en herenhorloges van verschillende merken. Deze merken zijn bijvoorbeeld: Boccia, Claude Bernard, Danish Design, Lasita, Nowley, Picto, Seiko, Swiss Military, Tommy Hilfiger en Vendoux.

Diverse stijlen

Wat uw stijl ook is, bij Juwelier Goudsmid Rijken slaagt u gegarandeerd. In onze uitgebreide collectie is voor iedereen een mooi horloge te vinden. Stoer, elegant, klassiek of trendy? We hebben het allemaal. Allemaal merken van uitstekende kwaliteit. Een aantal van onze horloges is ook online te koop via de webshop. Hier vindt u een selectie van onze merken. Weet u al welk horloge u hebben wilt? Bestel hem dan gerust via de webshop. Bij besteding vanaf 60 euro wordt uw horloge gratis bij u thuis bezorgd. Betalen gaat veilig via iDeal. Wilt u liever wat meer informatie en ze eerst even passen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel. U vindt ons in winkelcentrum De Burcht in Breda. Liever eerst even contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mailtje via het contactformulier.